Loading...
Advies verbouwing 2017-11-09T09:24:59+00:00

Advies bij uw verbouwing door Spindler design to build

Wilt u uw woning verbouwen? De keuken of badkamer veranderen of een uitbouw, aanbouw, serre of dakkapel laten aanbrengen? Wat uw wensen ook zijn, bij Spindler design to build kunt u terecht voor alle advies voor uw verbouwing.

Begeleiding in het gehele bouwproces

Wij kunnen u voorzien van advies voor uw verbouwing. We bekijken de uitvoerbaarheid van uw wensen en kunnen een ontwerp op maat voor u maken. Zo bent u verzekerd van een gedegen bouwadvies voor uw verbouwing en haalt u alles eruit wat erin zit. Ook na het ontwerp kunnen wij u begeleiden. Zo kunnen we voor u de prijsonderhandelingen met aannemers voeren, vergunningen aanvragen en werkomschrijvingen opstellen. Ook kunnen we de uitvoering van de verbouwing begeleiden. Wij houden dan toezicht en overzicht en bewaken de planning en kwaliteit op het werk. Ook zijn we het aanspreekpunt, zowel voor de aannemer als voor u. Dit maakt het voor u rustiger en overzichtelijker en u weet zeker dat de verbouwing geheel volgens ontwerp zal plaatsvinden.

Advies verbouwing

Verbouwing van een bedrijfspand

Ook voor de verbouwing van een bedrijfspand of kantoor kunt u bij ons terecht. Een bedrijfshal verbouwen of een nieuwe vleugel aan uw bedrijfspand? Of wilt u een kantoortuin realiseren? Wat uw wensen ook zijn, ook voor zakelijke klanten staan wij klaar met professioneel advies voor uw verbouwing. Natuurlijk zijn wij ook op de hoogte van alle wet- en regelgeving voor het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Wilt u ook advies over een verbouwing? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om de situatie ter plekke te bekijken.

Wilt u een afspraak maken met onze architect?

Neem contact op

Pin It on Pinterest