Loading...
Omgevingsvergunning Rotterdam 2018-03-14T07:52:38+00:00

Omgevingsvergunning voor bouwwerkzaamheden, verbouwingen of renovaties

Wanneer u gaat bouwen of verbouwen kan het nodig zijn om een omgevingsvergunning aan te vragen. Spindler Design to build is op de hoogte van alle wet- en regelgeving omtrent bouwen en verbouwen.

Vervangt losse vergunningen

De omgevingsvergunning is een vergunning voor bouwen, milieu, natuur en ruimte. Door deze vergunning heeft u geen losse vergunningen zoals bouw- en milieuvergunningen meer nodig. Soms heeft u geen omgevingsvergunning nodig als u gaat (ver)bouwen. Maar ook wanneer u vergunningsvrij kunt bouwen, dient u zich aan de regels van het Bouwbesluit te houden.

Omgevingsvergunning

Advies en begeleiding in het totale traject

Spindler design to build is van alle actuele richtlijnen en wet- en regelgeving op de hoogte. Hierdoor kunnen wij een goede inschatting maken of een vergunning al dan niet verleend zal worden. Wij kunnen u hierin adviseren. In het bouwproces kunnen we ook de omgevingsvergunning voor u aanvragen. Bouwbegeleiding door Spindler design to build bestaat verder uit het opstellen en bewaken van de planning, kostenramingen, prijsonderhandelingen met aannemers en het opstellen van werkomschrijvingen. Wij kunnen het volledige traject begeleiden, van bouw tot oplevering.

Wij adviseren u graag

Wilt u bouwen of verbouwen en weet u niet zeker in hoeverre u hiervoor een vergunning nodig heeft en hoe u deze kunt aanvragen? Neem dan contact op met Spinder design to build. Wij kunnen u adviseren over de aan te vragen vergunningen. Daarnaast kunnen wij met u meedenken over eventuele andere oplossingen wanneer uw wensen niet binnen het bestaande bestemmingsplan of bouwbesluit vallen.

Omgevingsvergunning

Wilt u een afspraak maken met onze architect?

Neem contact op

Pin It on Pinterest