Loading...
Bouwadvies Rotterdam 2017-11-09T09:23:04+00:00

Bouwadvies in Rotterdam door Spindler design to build

Voor bouwadvies in Rotterdam kunt u terecht bij Spindler design to build, het bureau voor architectuur en bouwmanagement. Wij adviseren zowel zakelijke als particuliere klanten in hun bouw-, verbouw- en onderhoudswensen.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor advies over het totale bouwtraject. Zo geven wij u bouwadvies over:

Daarnaast kunnen wij u helpen bij het aanvragen van de vergunningen, het schrijven van werkomschrijvingen en kunnen wij prijsonderhandelingen met aannemers voor u voeren. We kunnen u begeleiden in het totale bouwproces, van ontwerp tot oplevering. Wij adviseren u niet alleen over een nieuw te bouwen object. Ook voor advies voor een verbouwing kunt u bij ons terecht.

Bouwadvies
  • Ontwerp
  • Bouwkosten
  • Aanbesteding
  • Planning van het werkproces
  • Vergunningen die aangevraagd moeten worden
  • Eventuele inzet van externe adviseurs
  • Begeleiding van de uitvoering
Bouwadvies Rotterdam

Ruime ervaring

Spindler design to build heeft ruim 10 jaar ervaring als architect en met het geven van bouwadvies in Rotterdam. Wij zijn behoorlijk op de hoogte van alle voorschriften en wet- en regelgeving. Ook als het gaat om bijvoorbeeld materiaalkeuze en bouwmethodes zijn we volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Een aanspreekpunt

Spindler design to build staat voor deskundigheid, betrokkenheid en duidelijkheid. Concrete afspraken, korte lijnen en heldere communicatie. U weet waar u aan toe bent en wij dienen als aanspreekpunt. Zo hoeft u zich niet met verschillende partijen bezig te houden. Wij houden voor u het overzicht en beheren de planning. Dat maakt het voor u duidelijk en overzichtelijk.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Bouwadvies Rotterdam

Wilt u een afspraak maken met onze architect?

Neem contact op

Pin It on Pinterest