Loading...
Bouwbegeleiding Rotterdam 2018-03-14T07:52:10+00:00

design to build: bouwbegeleiding van bouw tot oplevering

Spindler design to build is een bureau voor Architectuur en Bouwmanagement. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor ontwerp, bouwkundig advies en bouwbegeleiding van het hele traject.

Onze dienstverlening

Bouwbegeleiding door Spindler design to build bestaat onder andere uit:

  • Advies
  • Kostenramingen
  • Planning van het werkproces
  • Aanvragen van vergunningen
  • Prijsonderhandelingen met aannemers
  • Opstellen van werkomschrijvingen
Bouwbegeleiding

Begeleiding in het hele bouwtraject

Daarnaast zorgen wij voor begeleiding in het gehele bouwtraject, van bouw tot oplevering. Hierin bewaken we de planning, zorgen we voor overzicht en toezicht en sturen we de aannemer aan. Voor u betekent dit dat u een aanspreekpunt heeft en dat u vragen van anderen direct door kunt sturen naar ons. Door onze bouwbegeleiding heeft u de zekerheid dat de bouw geheel naar uw wensen en volgens planning zal verlopen.

Het ontwerp

Ook voor het ontwerp van uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Heeft u bouw- of verbouwplannen? Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een passend ontwerp. Natuurlijk houden we hierbij rekening met de actuele wet- en regelgeving en de nieuwste bouwvoorschriften en noviteiten.

Bouwbegeleiding

Contact

Bent u op zoek naar een architect in Rotterdam voor bouwbegeleiding? Neem dan contact op met Spindler design to build. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010 – 4225059 of stuur een mailtje naar spindler@designtobuild.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. We maken graag een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Wilt u een afspraak maken met onze architect?

Neem contact op

Pin It on Pinterest