Loading...
Architect Rotterdam 2017-11-09T09:21:16+00:00

Spindler design to build: Architect in Rotterdam

Bent u op zoek naar een architect in Rotterdam? Spindler design to build is een bureau voor Architectuur en Bouwmanagement. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor ontwerp, bouwkundig advies en begeleiding van een bouwtraject.

Jarenlange ervaring als architect

Wilt u een woning, kantoor of bedrijfspand laten ontwerpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Koos Spindler, de oprichter van Spindler design to build heeft jarenlange ervaring als architect in Rotterdam. Wij hanteren een praktische insteek om tot een ontwerp te komen waar de klant om heeft gevraagd. Dat wil zeggen dat we bij het maken van een ontwerp naast de vormgeving ook altijd goed de bouwtechniek en kosten scherp in beeld houden.

Architect Rotterdam

Andere dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor het hele traject vanaf ontwerp tot oplevering, maar ook als u slechts een onderdeel binnen het traject wilt laten uitvoeren. Naast het ontwerp van uw gebouw kunt u ook bij ons terecht voor bouwadvies in Rotterdam. Wij kunnen kostenramingen voor u maken, het bouwproces voor u plannen en begeleiden of werkomschrijvingen maken. Zo weet u zeker dat het ontwerp goed wordt uitgevoerd en uw woning of bedrijfspand helemaal conform uw wensen wordt gebouwd. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken voor een kennismakingsgesprek

Wilt u een afspraak maken met een architect uit Rotterdam voor een eerste kennismaking of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met Spindler design to build. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010 – 4225059 of stuur een mailtje naar spindler@designtobuild.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Architect Rotterdam

Wilt u een afspraak maken met onze architect?

Neem contact op

Pin It on Pinterest